Magunkról

A Pásztor Tamás és Társa Kft. 2000 óta foglalkozik veterán autók beszerzésével és felújításával.  Első autónk az arany színű Citroën DS 23 volt, melyet egy év kitartó munkával újítottunk fel. Az azóta eltelt idő alatt számos modell megfordult nálunk és az évek során a restaurálás minden területén kiváló eredményeket értünk el.
Három telephellyel rendelkező cégünk alkalmas a veterán autók újjászületésének minden mozzanatának végigkísérésére. Az autók beszerzésétől a szállításig, az alkatrészek hazai, illetve külföldi beszerzéséig, a teljes felújításig,  mindenben igyekszünk megfelelni Ügyfeleink igényeinek. Saját trailerekkel rendelkezünk, melyek megkönnyítik az autók szállítását és mozgatását.

Egyéni vállalkozásként induló cégünk 1992 óta foglalkozik Citroën típusú gépkocsik javításával.
A Citroën Hungária által 1994-ben elindított márkakereskedői hálózat kiépítésébe 1995 júliusában csatlakoztunk. Ekkor bővült a XVI. kerületi Iskola utcában működő szervizünk egy új épülettel, melyben helyet kapott egy autószerelő műhely, egy karosszéria műhely és egy autóvillamossági műhely. Így, a régi épülettel együtt,  10 szerelőálláson folyhatott a gépkocsik javítása. Helyet kapott még az épületben egy új ügyfélváró és egy autószalon, mely négy gépjármű bemutatására volt alkalmas. Már ekkor a Citroën legnagyobb ügyfélkörrel rendelkező magyarországi szervize voltunk.

1997-ben Citroën Veresegyház néven megnyitottuk második autószalonunkat, mely 1999-ben egy márkaszervizzel bővült. 2001 októberétől az eredeti helyén, de egy teljesen új objektumban, a legmodernebb szervizberendezésekkel és számítástechnikai eszközökkel felszerelve folytatta munkáját a Citroën Veresegyház csapata. Napjainkban, régiója kiemelkedő és meghatározó márkakereskedéseként áll ügyfeleink szolgálatára.
Folyamatosan fejlődő cégünk évről-évre kimagasló eredményeket ért el a Citroën hálózatában, többször is elsőszámú kereskedéseként zártuk az évet.

1999. november 19-én megnyitottuk a XV. kerület Szentmihályi út 152-154. szám alatti, az akkori viszonylatban Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbben felszerelt Citroën márkakereskedését. Ekkor a cég központja átköltözött eme impozáns épületbe,  az “Iskola utca” pedig teljes egészében átalakult Karosszériajavító és Kárrendezési Centrummá. A nagyobb biztosító társaságokkal együttműködési szerződéseket kötöttünk, hogy elősegítsük a karambolos gépkocsik gyors ügyintézését az Iskola utcai telephelyünkön. Karosszériajavító szervizünk a legmodernebb berendezésekkel van ellátva. A biztosító társaságoktól megkaptuk az önálló kárfelvételi jogot, mellyel jelentősen csökkent a sérült gépjárművek teljes javítási ideje.

2001. december 12-én cégünk megkapta az ISO 2001 minősítést.

Ügyfélkörünk bővülése megkívánta, hogy 2003 második felében megnyissuk a Szentmihályi úton új szervizszárnyunkat, melyben a vizsgasor és plusz öt szerelőállás kapott helyet. Ezzel egy időben az értékesítési frontot is bővítettük egy átadótérrel, melyben négy autó egyidejű átadása vált lehetővé szalon körülmények között.

2005 decemberére elkészült a  XVII. kerületi beruházás, mely a Citroën Pásztor harmadik és egyben a legnagyobb márkakereskedése lett, kielégítve ezzel a növekvő ügyfélállomány által támasztott igényeket. A 8.600 m2 területű, 5 szintes létesítmény magában foglalja a 18 autó bemutatására alkalmas szalonrészt és a 16 állásos szervizt. Az épületen belül megtalálható továbbá a 8 állással és a legkorszerűbb karosszériajavítási eljárásokkal rendelkező kárrendezési centrum, valamint a környezetkímélő, vízbázisú termékekkel üzemelő fényezőműhely. Külön szinten helyezkedik el a Citroën és Peugeot alkatrészek kis- és nagykereskedelmét ellátó, 100 milliós készlettel rendelkező raktáregység. Az új autókhoz hasonlóan a szervizre érkező és a karambolos gépkocsik is fedett, 240 férőhelyes zárt parkolóházban várakoznak a javításig, így elkerülhetőek az esetleges sérülések, az időjárás okozta rongálódások. A házon belül üzemel Magyarország legnagyobb autószállító liftje, melynek segítségével a szintek között akadálytalanul lehet mozgatni a gépkocsikat.

2006 februárjában megkaptuk a hivatalos Peugeot márkaszerviz jogot a Pesti úton és Veresegyházán is, így immár mindkét francia márka autóinak teljes körű szervizszolgáltatást nyújtunk. 2009 októberében lett teljes a francia márkák képviselete: a Szentmihályi úti telephelyünk megkapta a Renault márkaszerviz jogot is.

2008-ban kezdte meg működését legújabb tagvállalatunk, a Shepherd Fleet Autóparkkezelő Kft.megvalósítva ezzel a tartós bérleti (operatív lízing) konstrukcióra támaszkodó, teljeskörű flottakezeléssel járó szolgáltatást.

2022-ben tovább bővítettünk és mostantól a XV. kerületi telephelyünkön Peugeot és Opel márkaszerviz joggal is rendelkezünk.

Nagy segítség lehet az autósoknak cégünk háztól-házig szolgáltatása, mely során a javításra szoruló autót otthonról elszállítjuk és az elkészült autót haza is visszük, amennyiben az ügyfél erre igényt tart.
Jelen pillanatban a Pásztor Csoportnál a gépjárművek javítása összesen 46 szerelőálláson folyik. A XV. kerületi (15) és a veresegyházi (6) autószalon, illetve a XVII. kerületi bemutatóterem (18) egyszerre 39 gépkocsi bemutatására alkalmas. Őrzött telephelyeinken összesen 400 új gépkocsi tárolása lehetséges.

Márkaszervizeink a legmodernebb szervizkomputerekkel és célszerszámokkal vannak felszerelve. A legfejlettebb számítógépes rendszerre támaszkodó gépjármű-értékesítésünk, ügyfélszolgálatunk és alkatrészraktárunk, illetve az alkalmazottak képzése (folyamatos a magyarországi és franciaországi oktató központokban, melyet oklevelek tanúsítanak) a biztosítéka az ügyfeleink elégedettségének.