pasztorclassic.hu

1. Veterán autók beszerzése és ügyintézése

Segítünk az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő modell felkeresésében és kiválasztásában. A veterán autók külföldről történő behozatalának adminisztrációját, a szállítást és az itthoni ügyintézést valamint vizsgáztatást is lebonyolítjuk Ön helyett. Saját trailerekkel rendelkezünk, mely megkönnyíti az autók szállítását és mozgatását.

2. Finanszírozás

Partnerünkkel, a Raiffeisen Leasing Zrt-vel együttműködve kedvező finanszírozási konstrukciókkal állunk vásárlóink rendelkezésére. Egyedi finanszírozási ajánlatunkat kérje kollégáinktól: +36 1 257-77-77

3. Alkatrész beszerzés

Cégünk nemzetközi és hazai beszállítókkal áll kapcsolatban, így bármilyen alkatrész beszerzése megoldható a Pásztor Classicon keresztül.

Főbb területek:


Alkatrész beszerzéssel kapcsolatban keresse Szabó Krisztián kollégánkat.

Szabó Krisztián

Tel: +36 1 254 0810

E-mail: szabo.krisztian@pasztor-classic.hu

Alkatrész beszerzésben partnerünk az Anglo Parts Kft.

Tel.: +36 1 254 0810, +36 30 279 000

Email: sales.budapest@angloparts.hu

 

 

 

4. Felújítás

Amennyiben szükséges, a jármű teljes felújítása is megoldható telephelyeinken. A mechanikus és karosszéria munkák elvégzéstől a fényezésen át, a kárpitozásig, minden egy helyen a Pásztor Classic-nál! Szervizeink bemutatkozása megtekinthető itt.

5. Versenyre való felkészítés

Hozza formába veterán autóját a versenyekre és túrákra a Pásztor Classic segítségével. Teljes körű állapot felmérés és felkészítés, valamint a versenyekhez szükséges eszközök beszerzése is megoldható telephelyeinken.

6. Tárolás

Közel 240 férőhelyes parkolóházunkban sérülésmentesen tárolhatja autóját szezonon kívül, illetve a felújításra várva.
Ár: 25.000 Ft + áfa/autó/hónap

7. Vizsgáztatás és veterán minősítés

Veterán autók vizsgára történő felkészítését és vizsgáztatását is vállaljuk. Telephelyeinken megoldható továbbá a műszaki vizsga, veterán minősítés és OT rendszám ügyintézése is.