pasztorclassic.hu

Pásztor Classic - a veteránok birodalma

Tisztelt Ügyfeleink!

Elkészült a zárt autószállítónk, mellyel időjárási körülményektől függetlenül tudjuk szállítani exkluzív jármuveiket, érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: info@pasztorcsoport.hu

Szolgáltatásaink

Veterán autók beszerzése és ügyintézése

Segítünk az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő modell felkeresésében és kiválasztásában. A veterán autók külföldről történő behozatalának adminisztrációját, a szállítást és az itthoni ügyintézést, valamint a vizsgáztatást is lebonyolítjuk Ön helyett. Saját trailerekkel rendelkezünk, melyek megkönnyítik az autók szállítását és mozgatását.

Finanszírozás

Partnerünkkel, a Merkantil Bank ZRT-vel együttműködve kedvező finanszírozási konstrukciókkal állunk vásárlóink rendelkezésére. Egyedi finanszírozási ajánlatunkat kérje kollégáinktól: +36 (1)  257 7777

Alkatrész beszerzés

Cégünk nemzetközi és hazai beszállítókkal áll kapcsolatban, így bármilyen alkatrész beszerzése megoldható a Pásztor Classicon keresztül.
Főbb területek:


Alkatrész beszerzéssel kapcsolatban keresse Szabó Krisztián kollégánkat!

Tel: +36-1-257-77-77
E-mail: szabo.krisztian@pasztor-classic.hu

 

Felújítás

Amennyiben szükséges, a jármű teljes felújítása is megoldható telephelyeinken. A mechanikus és karosszéria munkák elvégzéstől a fényezésen át, beleértve a kárpitozást: mindent egy helyen a Pásztor Classic-nál!

Versenyre való felkészítés

Hozza formába veterán autóját a versenyekre és túrákra a Pásztor Classic segítségével! Teljes körű állapot felmérés és felkészítés, valamint a versenyekhez szükséges eszközök beszerzése is megoldható telephelyeinken.

Tárolás

Közel 240 férőhelyes parkolóházunkban sérülésmentesen tárolhatja autóját szezonon kívül, illetve a felújításra várva. Ár: 25.000 Ft + áfa/autó

Vizsgáztatás és veterán minősítés

Veterán autók vizsgára történő felkészítését és vizsgáztatását is vállaljuk. Telephelyeinken megoldható a műszaki vizsga, a veterán minősítés és OT rendszám ügyintézése is.

Anglo Parts Hungary, angol autóalkatrészek a Pásztor Classic-tól

A történet egészen pontosan 1982-ben kezdődött, amikor Bruno és Chris van Gestel megalapították az Anglo Parts-ot hazájukban, Belgiumban. Az ötlet a cégalapításhoz onnan jött, hogy megszállott MG rajongóként állandó nehézségekbe ütközött a hozzájuk szükséges alkatrészek beszerzése. Tekintettel arra, hogy az érdeklődési körük e modellek iránt volt a legnagyobb, eleinte a cég ezen típusok alkatrész ellátásával kezdett foglalkozni. Ezt követően jelentek meg az alkatrész kínálatban a Triumph Spitfire, TR, MINI, MG-T, majd Midget, Jaguar és később Land Rover modellek. Az összes, ma már elérhető katalógust pont úgy, ahogy a fotókat, rajzokat saját maguknak készítik és ezáltal a piac legjobb katalógusai közé kerülnek. Európában négy saját tulajdonú üzlettel rendelkeznek (Belgium, Hollandia, Németország, Olaszország), illetve további öt hivatalos viszonteladóval (Franciaország, Spanyolország, Hollandia, Luxemburg és MAGYARORSZÁG). Így az Anglo Parts, jelenleg az egyik legerősebb alkatrészhálózat kereskedő a piacon. Ebbe a remek csapatba mi 2007-ben léphettünk be először - kezdőként -, ám teljes lelkesedéssel és lendülettel. Remekül haladt a magyarországi népes angol autórajongó tábor feltérképezése és alkatrésszel való kiszolgálása, de a kezdeti állapotához képest, a cég kinővén önmagát -mialatt más, mellette futó vállalkozásának szintén intenzív erősödése miatt, egyszerre nem akart kétfelé fél munkát végezni-, így a Belga alapítók, a magyar tulajdonos és a Pásztor-Classic közös megállapodás alapján, 2011. szeptembertől már az új csapat látja el a képviseletet Magyarországon. Új helyen (1173. Budapest Pesti út 2.), megújult erővel, de ugyanazzal a pontossággal és segítő készséggel állunk kedves leendő, új illetve meglévő ügyfeleik rendelkezésére! Reméljük, hogy a cég továbbra is ékes színfoltja marad az európai illetve főként a magyar angol autós társadalomnak. Ha alkatrészt keres, az Anglo Parts-ra mindig számíthat!

 

Elérhetőségeink:         Anglo Parts      Budapest 1173 Pesti út 2.

Tel. :  +36 1 257 7777  +36-30-279-0000

e-mail : sales.budapest@angloparts.hu