pasztorclassic.hu

Miki házhoz megy: Ez nem az Üvegtigris - Pásztor Tamás története

Tudják mi a sikeres vállalkozás alapja? Nem a filmből ismert Lalipapi módszer, és nem is a jó termék, vagy a jól felépített marketing stratégia. Persze ezek is fontosak, csakúgy mint az indulótőke és egyéb dolgok megléte, de talán a kellő időben meghozott jó döntéseken múlik minden.

Bővebben »
Akció az Anglo Partsnál!

Akció az Anglo Partsnál!

AKCIÓ az ANGLO PARTSnál!
Kedvező ajánlattal segíti a veterán autó tulajdonosokat az Anglo Parts. Az április 30-ig tartó akció jegyében az Anglo Parts szervizben ingyen átvizsgáljuk a jelentkezők kocsiját, javaslatot teszünk az esetleges javításokra. Az akció időtartama alatt megrendelt Anglo Parts alkatrészekre 10% kedvezményt adunk. A szerviz címe: 1173 Bp. Pesti út 2. Tel.: 06 30 279 0000, email: sales.budapest@angloparts.hu

Bővebben »
Évnyitó Edzés 2013

Évnyitó Edzés 2013

Kezdjük együtt az idei veterános szezont!

 

Tisztelt veteránautó-rajongók, kedves barátaink!

Első alkalom lehet az autó beindításához hagyományos Évnyitó Edzésünk, melyet immár ötödször rendezünk meg március első vasárnapján. A jó hangulatú esemény szervezője a Chronomoto Team, házigazdája pedig a Pásztor Classic ebben az esztendőben is.Tavaly több mint ötven páros ért célba a könnyed, 1/100-as szezonra hangoló futamon, ahonnan a rutinos versenyzők mellett az újonc kategória résztvevői is sikerélménnyel térhettek haza. Az oldtimer autó most sem kötelező, indulhatnak modern autók is, de a legkeményebb csapatok lehajtott kabriótetővel mennek végig a kora tavaszi túrán Veresegyház környékén.

Március 3-án vasárnapvárunk Téged és versenyzőtársad, hogy összehangolódjatok itinerrel, stopperórával, vagy akár bejárasd legújabb szerzeményed.

Ebben az esztendőben Veresegyházról, a Citroën-Peugeot Pásztortól indulunk, ez az autószalon lesz a bázisunk, ahová többször visszatérünk a nap folyamán.

Teljes ellátásról, mért szakaszokról, díjakról, kiváló környezetről és a jó hangulatról mi gondoskodunk!

Még több infó a www.motorsport.hu/evnyito oldalon és a csatolt mellékletben!

Jelentkezni ezen a linken tudsz - On-line nevezés!

Fontos!

Jelentkezési és fizetési határidő akár modern autóval:

2013. február 22. péntek (helyszíni nevezésre nincs lehetőség!)

Részvételi díj 2 fő/autó részére:31.500 Ft + áfa, azaz 40.000 Ft

Bővebben »